29 April: Kick Ass Welcome Quilt maken in Ede

29 April: Kick Ass Welcome Quilt maken in Ede


Waar: Kick Ass Quilts studio, Ede.
Wanneer: vrijdag 29 april Van 14.00 tot 17.00
Hoe: Kom naar mijn quiltstudio en kom quilten.
Prijs: betaal wat je wilt.
Voor wie is de quilt: vluchtelingen, of een andere ontvanger die we samen kunnen bepalen.

Stuur me een email als je komt zodat ik daar rekening mee kan houden (rianne@kickassquilts.nl). Mail me ook als je te ver weg wilt en toch wat wilt bijdragen! Dan bespreken we de mogelijkheden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina om mails te krijgen over alle Kick Ass Quilts activiteiten. Ik organiseer zowel online als offline activiteiten.


Enthousiasme om een gezellige middag te hebben met medemensen.

Iedereen is welkom! Of je nu kunt quilten of niet! Als je niet kunt quilten, zal ik het je leren.

Er is een donatiebox en online link waarmee je het werk van Kick Ass Quilts kunt steunen. Ook kunt je naaibenodigdheden of stoffen die je niet meer gebruikt meenemen om te gebruiken.

Dankzij donaties kan ik workshops en activiteiten blijven organiseren om mensen kennis te laten maken met de magie van quilten en om zo een duurzame wereld te creëren waar iedereen welkom is.


Donatie Quilt gemaakt tijdens Kick Ass Quilts workshopEerste Kick Ass Welcome Quilt gemaakt door 10 verschillende mensen


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Blijf op de hoogte van Kick Ass Quilts activiteiten

Wil je graag een keer meedoen aan een quilt workshop? Of wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Kick Ass Quilts? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt alle updates gemakkelijk in je mailbox. Je kan je dan ook meteen opgeven voor de activiteiten. 


Ook krijg je via de nieuwsbrief first dips voor tickets, veilingen van quilts en bijzondere activiteiten. Neem contact op als je samen wilt werken, of als je meer wilt weten over Kick Ass Quilts activiteiten. 

50%
Ik wil graag op de hoogte blijven van Kick Ass Quilts activiteiten
Ja ik wil de nieuwsbrief
Canvas tas Kick Ass Quilts