Duurzaam Quilten op TV! Zingeving, spiritualiteit en Quilten: 11 december
06 december 2022 

Duurzaam Quilten op TV! Zingeving, spiritualiteit en Quilten: 11 december

Een huis vol met tv-mensen, drie keer je moeder begroeten en binnenlaten terwijl ze die nacht in je logeerbed heeft geslapen en ik heb nog nooit zo dramatisch thee gezet. Dit zijn wat voorbeelden van dingen die ik heb gedaan om quilten in beeld te brengen!

Ik had met Kick Ass Quilts namelijk de eer om te verschijnen in een programma over ‘alledaagse’ spiritualiteit en zingeving.

Je kan de aflevering hier terugkijken: Zin in Zondag aflevering 4.

Quilten op tv

Het programma is gemaakt voor de KRO-NCRV en heet ‘Zin in Zondag’. De opzet is om reportages te maken over alledaagse spiritualiteit van Nederlanders. Omdat ik met mijn werk als Kick Ass Quilts focus op verbinding, duurzaamheid en zingeving kwamen ze bij mij uit! Hier is de vooraankondiging van de KRO-NCRV: Zin in Zondag aflevering 4 aankondiging.

Dit hebben we in beeld gebracht door verhalen te vertellen over mijn quilts, de quilts die ik samen met mijn moeder maak, en ook door een krachtdeken quilt weg te geven tijdens de opnames.

Voor mij gaat quilten namelijk om verbinding, mentale rust en creativiteit en is het ook een manier om je eigen plek in de samenleving te vinden of maken.

Krachtdeken voor steun en moed

Wanneer wordt het tv programma uitgezonden?

Zondag 11 December om 17.10 op NPO2. Zin in Zondag op Nederland 2

Quilten op tv


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Blijf op de hoogte van Kick Ass Quilts activiteiten

Wil je graag een keer meedoen aan een quilt workshop? Of wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Kick Ass Quilts? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt alle updates gemakkelijk in je mailbox. Je kan je dan ook meteen opgeven voor de activiteiten. 


Ook krijg je via de nieuwsbrief first dips voor tickets, veilingen van quilts en bijzondere activiteiten. Neem contact op als je samen wilt werken, of als je meer wilt weten over Kick Ass Quilts activiteiten. 

50%
Ik wil graag op de hoogte blijven van Kick Ass Quilts activiteiten
Ja ik wil de nieuwsbrief
Canvas tas Kick Ass Quilts