Duurzame Quilts van oude kleding en rest stoffen

Gefeliciteerd met de adoptie van je duurzame quilt vriend!

Dit duurzame quilt wezentjes zijn gemaakt van 100% gered textiel en een klein beetje garen. Gemaakt met zorg voor elkaar, het milieu en de maker.

Hieronder kun je meer leren over de specifieke beesten die Kick Ass Quilts aanbiedt. Neem vooral contact op als je vragen hebt of als je meer duurzame, circulaire concepten wil! Onderaan deze pagina kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het werk van Kick Ass Quilts

Kick Ass Quilts verkoopt circulaire producten, organiseert workshops, bedenkt concepten, en geeft lezingen.

Scrap birds

Restvogeltjes voor schoonheid in duurzaamheid

Good vibes katten

Deze katten herinneren je eraan plezier te hebben in het leven en te genieten van de kleine dingen.

Gevederde vriend

Vogels voor herinnering en vriendschap

Good vibes katten

Deze quilt katten zijn een vriendje voor op je bureau. Een beetje hulp om de vrolijke kant van het leven te ontdekken terwijl je aan het werk bent!

De staart is perfect als onderzetter. En je kan het zakje gebruiken als pennenbak of voor geheime boodschappen. 

gevederde vriend

We hebben allemaal weleens een vriend nodig. Deze quilt vriend is een vriend met vogels!

Met z’n fijne formaat en gewicht om te knuffelen straalt deze vogel kalmte uit.

Deze vogel is ook geschikt als herinneringsquilt. De Gevederde Vriend wordt dan gemaakt van de kleding van een dierbaar persoon of met dierbare herinneringen. Neem contact op voor vragen over deze gepersonaliseerde knuffels.

Restjesvogeltje voor mileaubewustzijn

Een lief vogeltje gemaakt van vader overhemden, warme truien en restjes stof. Dit vogeltje is opgevuld met de allerkleinste restjes textiel die ze kon vinden. Net als hoe een vader z’n buik rond eet met de restjes eten van het bord van z’n kinderen.

Deze vogeltjes en de bijbehorende workshop zijn gemaakt om de magie van duurzaam quilten ook naar het vluchtelingenkamp Nakivale in Uganda te brengen.

Deze vogel vertelt het verhaal over milieubewustzijn. Gemaakt van gered textiel en gemaakt om scraps te eten. Zodra de vogel z’n buikje vol heeft verfraaien ze de omgeving. Zo brengen ze schoonheid op 2 manieren: verfraaiing van het landschap en door het opeten van textielrestjes!

Blijf op de hoogte van duurzaam quilten

Abonneer je op de duurzaam quilten nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Kick Ass Quilts workshops, nieuws en activiteiten. We mailen ongeveer elke 1-2 maanden.

Stel je vraag aan Kick Ass Quilts

Bezoekadres (op afspraak)

Nieuwe Maanderbuurtweg 1072
6717 BK Ede
+31630306276